24 Δεκεμβρίου 2019 READ

Χριστούγεννα η γιορτή της αγάπης και της προσφοράς!

Χριστούγεννα η γιορτή της αγάπης και της προσφοράς!

Τα Χριστούγεννα δεν είναι απλά μία αγαπημένη γιορτή αλλά ο θρίαμβος της αγάπης! Αυτές οι χαρούμενες μέρες αποτελούν ιδανική ευκαιρία για να μάθετε στα παιδιά σας τις έννοιες του εθελοντισμού και της προσφοράς!

Δυστυχώς υπάρχουν πολλά παιδιά που για λόγους οικογενειακούς, οικονομικούς ή ιατρικούς δεν έχουν τη δυνατότητα να γιορτάσουν όπως θα ήθελαν τα Χριστούγεννα. Ευκαιρία λοιπόν να χαρίσουμε συναισθηματικά και οικονομικά δώρα δίνοντας ταυτόχρονα όμορφα μηνύματα στα παιδιά μας. Μία επίσκεψη σε ένα bazaar, η αγορά παιχνιδιών ή η δωρεά παλαιότερων σε ιδρύματα θα δώσει την ευκαιρία στα παιδιά σας να μάθουν την αξία της προσφοράς και να συνειδητοποιήσουν ότι η ζωή έχει δυσκολίες που μόνο με αλληλεγγύη και αγάπη ξεπερνιούνται.

Αν θέλετε να προσφέρετε ρούχα που δεν τα χρειάζεστε πια τότε ελάτε στα καταστήματα DPAM! Στα ειδικά ξύλινα κουτιά που θα βρείτε μέσα στα καταστήματα μπορείτε να αφήσετε ρούχα και αξεσουάρ που δεν φοράνε πια τα παιδιά και εμείς με τη σειρά μας θα τα συλλέξουμε και θα τα προσφέρουμε σε παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για την ενέργεια ΑΠΟ ΠΑΙΔΙ ΣΕ ΠΑΙΔΙ διαβάστε εδώ. Καλά Χριστούγεννα σε όλους!

Φωτογραφία: Kira auf der Heide / Unsplash

Προηγούμενο
Επόμενο
Facebook Istagram Youtube