22 Μαρτίου 2020 SHOPPING GUIDE

Η DPAM απαντάει στις ερωτήσεις σας!

Η DPAM απαντάει στις ερωτήσεις σας!

Έχω λάβει ένα δώρο και θέλω να κάνω αλλαγή. Τι πρέπει να κάνω; Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αλλαγές σας έως και 60 ημέρες από την έναρξη λειτουργίας των καταστημάτων.

Λαμβάνετε τα κατάλληλα μέτρα προστασίας στο ηλεκτρονικό κατάστημα; Ναι, ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. Απολυμένεται καθημερινά ο χώρος εργασίας. Οι εργαζόμενοι φορούν γάντια, μάσκα και πλένουν τακτικά τα χέρια τους. Παραδίδουν στο συνεργάτη courier την παραγγελία σας με ιδιαίτερη προσοχή και χωρίς επαφή και πάντα σύμφωνα με τους κανόνες.

Μπορώ να κάνω παραγγελία από Κύπρο; Βεβαίως, όλες οι παραγγελίες πραγματοποιούνται κανονικά. Τα μεταφορικά στοιχίζουν 5,95€ και θα τα παραλάβετε σε 5 εργάσιμες. Για οποιαδήποτε τροποποίηση στο χρόνο παραλαβής θα ενημερωθείτε με e-mail ή μήνυμα.

Τι ισχύει με τα δωρεάν μεταφορικά; Όλες οι παραγγελίες, ανεξαρτήτα από το ποσό αγοράς και τον τόπο αποστολής έρχονται στο σπίτι σας με δωρεάν μεταφορικά έως 30/4. Ισχύει μόνο για την Ελλάδα. Για οποιαδήποτε αλλαγή, τροποποίηση ή παράταση θα ενημερώσουμε έγκαιρα τους πελάτες μας.  

Έχω ένα δωροκουπόνι 6 ευρώ που λήγει στις 2/4. Θα το χάσω; Κανένα δωροκουπόνι δε θα χαθεί, έχουμε δώσει παράταση στην εξαργύρωσή τους για 60 ημέρες. Το ίδιο ισχύει και για κατόχους πιστωτικών σημειωμάτων.

Είμαι κάτοχος κάρτας Ensemble, Μπορώ να τη χρησιμοποιήσω στο e-shop; Βεβαίως, αυτο που θα χρειαστεί να κάνετε είναι εγγραφή στο www.dpam.gr.  Συνδέστε εδώ την κάρτα σας και είστε έτοιμοι. Μπορείτε επίσης να δείτε εδώ τους πόντους σας.

Μπορώ να αποκτήσω κάρτα Ensemble από το e-shop; Ναι, για να κάνετε εγγραφή πατήστε εδώ. Σε λίγες μέρες μαζί με την αποστολή της παραγγελίας σας θα λάβετε και την κάρτα σας!

Πως ξέρω πόσους πόντους κερδίζω στην κάρτα Ensemble; Έχουμε δημιουργήσει σε κάθε προϊοντική σελίδα ένα εικονίδιο που σας επιτρέπει να δείτε πόσους πόντους κερδίζετε σε κάθε προϊόν.

Μπορώ να κάνω τηλεφωνική παραγγελία; Δεν είμαι εξοικιωμένος με τις ηλεκτρονικές πωλήσεις! Ναι, σας εξυπηρετούμε με κάθε τρόπο. Mπορείτε να καλείτε στο +30 210 6090822 καθημερινά Δευ-Παρ: 8.30-18.00 για τις τηλεφωνικές σας παραγγελίες.

Υπάρχει όλη η συλλογή στο e-shop; Στο www.dpam.gr θα βρείτε ολόκληρη τη συλλογή SS20 που περιλαμβάνει ρούχα, αξεσουάρ και παπούτσια για παιδιά 0-14 ετών. Ακόμα στο www.dpam.gr έχετε την ευκαιρία να βρείτε σε μοναδικές τιμές, είδη από παλαιότερες συλλογές.

Έχω απορίες για κάποια ρούχα, δεν καταλαβαίνω από τις φωτογραφίες! Για οποιαδήποτε απορία έχετε μπορείτε να καλέιτε στο +30 210 6090822 για να σας βοηθήσουμε. Εναλλακτικά εάν χρειάζεστε κάποια πληροφορία για τα προϊόντα μας, ακολουθήστε μας στα social της εταιρίας, FACEBOOK και INSTAGRAM

Θα κάνετε προσφορές; Οι καιροί είναι δύσκολοι και υπάρχει ανασφάλεια... Ήδη στο www.dpam.gr μπορείτε να βρείτε σε προνομιακές τιμές είδη από τη νέα συλλογή και καθημερινά θα σας κάνουμε εκπλήξεις! Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό newsletter και θα μαθαίνετε πρώτοι τις προσφορές μας!

Τι γίνεται με την ενέργεια ¨ΑΠΟ ΠΑΙΔΙ ΣΕ ΠΑΙΔΙ"; Όσο είναι κλειστά τα καταστήματα δε θα μπορείτε να φέρνετε τα ρούχα που δε χρειάζεστε και να τα αφήνετε στο ξύλινο κουτί μας. Σας παρακαλούμε να τα φυλάξετε και να μας τα παραδώσετε όταν ανοίξουμε για να κάνουμε ευτυχισμένα παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη.

Προηγούμενο
Επόμενο
Facebook Istagram Youtube