04 Απριλίου 2020 READ

Αυτό το Πάσχα #ΜένουμεΣπίτι και γινόμαστε... e-νονοί

Αυτό το Πάσχα #ΜένουμεΣπίτι και γινόμαστε... e-νονοί

Ο ρόλος του νονού και της νονάς είναι πράγματι ξεχωριστός και ιδιαίτερος στη ζωή των παιδιών. Οι νονοί και οι νονές είναι πνευματικοί γονείς. Η απουσία τους αυτό το Πάσχα, δεδομένων των συνθηκών ενδεχομένως να στενοχωρήσει τα βαφτιστήρια, ιδίως αν υπάρχει ισχυρός δεσμός. 

Μπορεί λοιπόν να μην μπορούμε να βρεθούμε από κοντά αλλά επιβάλλεται να επικοινωνήσουμε. Το τηλέφωνο και οι εξελιγμένες τεχνολογίες μας επιτρέπουν, όσο μακριά κι αν είμαστε, να ερχόμαστε κοντά. Έτσι θα ανταλλάξουμε μηνύματα αγάπης και ευχές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Πάσχα χωρίς νονό και νονά είναι Χριστούγεννα χωρίς Άγιο Βασίλη! Κατά το έθιμο, οι νονοί αυτές τις μέρες χαρίζουν δώρα στα βαφτιστήρια. Τα παπούτσια και η λαμπάδα είναι τα κλασικά δώρα που λαμβάνει το παιδί. Βέβαια, φέτος #ΜένουμεΣπίτι χωρίς βόλτες, εκδρομή και εκκλησία. Όμως το Πάσχα παραμένει μία μεγάλη γιορτή και η ζωή συνεχίζεται και θα συνεχιστεί και θα είναι ακόμα καλύτερη όταν ελειώσει αυτή η περιπέτεια. Το δώρο μπορεί να περιμένει λίγο στο κουτί του. Η λαμπάδα μπορεί να ανάψει στο μπαλκόνι όταν θα ψάλουμε όλοι μαζί "Χριστός Ανέστη". Το σίγουρο όμως είναι ότι το βαφτιστήρι θα χαρεί που δεν το ξεχάσατε και εσείς θα έχετε δημιουργήσει όμορφες αναμνήσεις. Αυτό το ιδιαίτερο Πάσχα θα το θυμούνται για πάντα στη ζωή τους.

Για αυτό λοιπόν αυτό το Πάσχα #MένουμεΣπίτι και γινόμαστε e-νονοί στην DPAM! Επιλέξτε στο www.dpam.gr μοναδικά ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ κάθώς και λαμπάδες από τα Παιδικά Χωριά SOS. Εμείς θα πάμε το δώρο στο βαφτιστήρι έγκαιρα & με ασφάλεια!

Το βαφτιστήρι θα παραλάβει το δώρο του:

- σε υπέροχη Συσκευασία Δώρου

- με Προσωποποιημένη Ευχετήρια Κάρτα

Επιλέξτε σήμερα το δώρο σας για να φτάσει εγκαίρως μπαίνοντας στο www.dpam.gr με Δωρεάν Μεταφορικά έως 30 Απριλίου.

 

Προηγούμενο
Επόμενο
Facebook Istagram Youtube