08 Απριλίου 2020 READ

Πασχαλινή... διάθεση & διακόσμηση!

Πασχαλινή... διάθεση & διακόσμηση!

Με όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας ίσως να νιώθετε έντονα την ανάγκη να αλλάξετε το σκηνικό του σπιτιού σας. Άλλωστε το Πάσχα είναι μπροστά μας. Μπείτε λοιπόν στο κλίμα! Οι λάτρεις της διακόσμησης μπορούν να το επιβεβαιώσουν: Το περιβάλλον μπορεί να διαμορφώσει τη διάθεσή μας! Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για το σπίτι μας όπου τώρα που #ΜένουμεΣπίτι περνάμε άπειρες ώρες και τις πιο προσωπικές και οικογενειακές μας στιγμές.

Δώστε λοιπόν στο σπιτικό σας πασχαλινό αέρα και φτιάξτε ένα σκηνικό παιχνιδιάρικο με πολύχρωμη ανοιξιάτικη διακόσμηση. Προσθέστε φωτεινά χρώματα και βγάλτε από τα ντουλάπια σας όλα εκείνα τα χαριτωμένα επιτραπέζια σκεύη και πασχαλινά διακοσμητικά -κοτούλες, λαγουδάκια, καλαθάκια, φαναράκια- και στρώστε από τώρα τα εορταστικά τραπεζομάντιλα. Βάλτε την άνοιξη σε κάθε χώρο του σπιτιού και ξεφορτωθείτε τη βαριά χειμωνιάτικη διακόσμηση και μαζί και τη μουντή διάθεση. Τι πιο ωραία αίσθηση να "μυρίζει" το σπίτι μας Πάσχα!

Με τη συμμετοχή των παιδιών, με φαντασία, αγάπη και έμπνευση, δημιουργήστε όμορφες πασχαλινές κατασκευές. Κάντε το σπίτι σας εργαστήρι, στήστε το σκηνικό σας, "μπείτε" για τα καλά σε πασχαλινό "mood". Δεν πειράζει που τον διάκοσμό σας δεν θα θαυμάσουν φέτος τα συγγενικά σας πρόσωπα. Γίνετε εσείς οι πρωταγωνιστές και ενθουσιαστείτε από τη νέα διακόσμηση του σπιτιού που εσείς επιμεληθήκατε. Το Πάσχα έφτασε. Ανεξαρτήτως συνθηκών, με τον δικό σας μοναδικό τρόπο, κάντε να ανυπομονούν όλοι μέσα στο σπιτικό σας για αυτό.

Φωτογραφία: Jeshoots / Unsplash

Προηγούμενο
Επόμενο
Facebook Istagram Youtube