29 Ιουνίου 2020 READ

Με UV προστασία στην παραλία

Με UV προστασία στην παραλία

Το καλοκαίρι είναι αναδιαμφισβήτητα η εποχή που μας φτιάχνει τη διάθεση, γεμίζουμε μπαταρίες και χαλαρώνουμε σωματικά και πνευματικά. Με υπερδιάθεση που δεν βλέπουμε την ώρα να διοχετεύσουμε σε παραλίες και μακροβούτια, σε πισίνες και παιχνίδια στην άμμο, με διάθεση αισιόδοξη και χαρούμενη που φωνάζει καλοκαίρι ας ετοιμάσουμε την τσάντα θαλάσσης. Τα σωσίβια και οι μάσκες, τα κουβαδάκια και τα φτυαράκια είναι αναμφισβήτητα στην πρώτη γραμμή, κύριο μέλημά μας όμως θα πρέπει να είναι η προστασία των παιδιών από την υπεριώδη ακτινοβολία καθώς το δέρμα των παιδιών είναι εξαιρετικά ευάλωτο στον ήλιο.

Πρόσφατες έρευνες δείχνουν ότι τα αντηλιακά από μόνα τους δεν αρκούν για να τα προστατέψουν καθώς δεν εξασφαλίζουν απόλυτη και ξεκάθαρη προστασία από τον ήλιο. Για extra λοιπόν προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία και ατελείωτο παιχνίδι μέσα και έξω από το νερό απαιτείται η υιοθέτηση κι άλλων σωστών συνηθειών όπως σωστός ρουχισμός. Προτιμήστε ρούχα με προστασία ενάντια στις ακτίνες UV που θα επιτρέψουν στα παιδιά σας να παίζουν για ώρα κάτω από τον ήλιο.

Τα ρούχα με UV προστασία είναι βασικός εξοπλισμός για το καλοκαίρι. Προστατεύστε τα παιδιά σας, χωρίς να στερηθούν τον ήλιο και το φρέσκο αέρα μιας υπέροχης καλοκαιρινής μέρας, υιοθετώντας σωστές συνήθειες και εξασφαλίστε ότι ο ήλιος θα παραμείνει φίλος κι όχι εχθρός των παιδιών. Στα καταστήματα DPAM και στο www.dpam.gr θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα σε αντηλιακά μαγιό, T-shirts και σορτς για μωρά και παιδιά, τα οποία προφέρουν 40 SPF ή και περισσότερο, ακόμα κι αν βραχούν.

Ωστόσο, η νέα καλοκαιρινή συλλογή SS20 της DPAM θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους με μαγιό για όλα τα γούστα και αξεσουάρ θαλάσσης για τους πιο απαιτητικούς μικρούς μας φίλους. Μπουρνούζια και πετσέτες με ευφάνταστα σχέδια και απίθανα χρώματα, παιδικά γυαλιά και σκούφοι κολύμβησης, καπέλα και τσάντες θαλάσσης για μικρές κυρίες και φυσικά μια μεγάλη ποικιλία σε αγαπημένα σας brands παιδικών καλοκαιρινών παπουτσιών για ασφαλή παιχνίδι σε θάλασσα και παραλία. Το καλοκαίρι με τον ερχομό του ομορφαίνει τα πάντα! Για όμορφα και καλοντυμένα παιδιά ακόμα και στην παραλία επιλέξτε DPAM. Δείτε εδώ τη συλλογή!

Προηγούμενο
Επόμενο
Facebook Istagram Youtube