14 Σεπτεμβρίου 2020 STYLE

We Love Newborn

We Love Newborn

Η νέα συλλογή για νεογέννητα για τη σεζόν AW20 βρίσκεται ήδη στα καταστήματα και έχει κλέψει τις καρδιές όλων. Υπέροχα φορμάκια, λευκά είδη και αξεσουάρ που θα αποτελέσουν την καλύτερη επιλογή για το μωράκι σας ή ένα μοναδικό δώρο για φίλους και συγγενείς.

Η συλλογή είναι εμπνευσμένη από το διάστημα και τα χρώματα που κυριαρχούν είναι τα εκρού, baby pink και baby blue. Όλα τα είδη ένδυσης είναι πρακτικά για να μπορούν να φοριούνται χωρίς ιδιαίτερο κόπο ενώ τα υφάσματα είναι απαλά για να αγκαλιάζουν ευγενικά το ευαίσθητο δερματάκι του μωρού.

Αγαπημένο και εξαιρετικά χρήσιμο προϊόν είναι η φόρμα εξόδου. Διαθέτει χοντρή επένδυση για να παρέχει τη μέγιστη προστασία από το κρύο. Αποτελείται από 3 μέρη: το μπουφάν, το παντελόνι και τα γάντια. Όλα μπορούν να φορεθούν χωριστά είτε μαζί, ως ενιαία φόρμα. Για να φορεθούν ως ένα αρκεί να ενώσετε τα κουμπάκια που υπάρχουν εσωτερικά. Το μπουφάν διαθέτει κουκούλα. Το κάτω μέρος με ενωμένο φερμουάρ λειτουργεί σαν σάκος ενώ αν ανοίξετε το φερμουάρ μπορεί να λειτουργήσει και σαν παντελόνι.

Από τη συλλογή δεν λείπουν τα λευκά είδη που θα ολοκληρώσουν όμορφα το δωράκι σας! Ανακαλύψτε σετ από σαλιάρες και κουβερτάκια που κάθε μαμά χρειάζεται σε αφθονία στο σπίτι.

Για ένα ολοκληρωμένο look, μην ξεχάσετε και τα παπουτσάκια! Η Adidas και η Converse, πιστές στην ιδέα ενός ολοκληρωμένου συνόλου, δε θα μπορούσαν να μην δημιουργήσουν παπουτσάκια αγκαλιάς για τους πολύ, πολύ μικρούς πρωταγωνιστές της ζωής! Τα συγκεκριμένα παπούτσια έχουν υφασμάτινο πάτο ώστε να προστατεύουν το πόδι χωρίς να το βαραίνουν.

Επισκεφθείτε σήμερα ένα κατάστημα DPAM ή το dpam.gr και ανακαλύψτε όλη τη συλλογή «Newborn»!

Προηγούμενο
Επόμενο
Facebook Istagram Youtube