22 Οκτωβρίου 2020 SHOPPING GUIDE

DPAM E-gift

DPAM E-gift

Δείξτε την αγάπη σας με δώρα DPAM! Εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια! Σε μοναδική συσκευασία, με ταχύτατη παράδοση & after sales service!

Oνομαστικές γιορτές, γενέθλια, βάφτιση, Χριστούγεννα, Πάσχα… πάντα υπάρχει ένας λόγος για να κάνουμε χαρούμενο ένα παιδί προσφέροντας του ένα δώρο DPAM!  

Τους τελευταίους μήνες που η καθημερινότητά μας έχει αλλάξει σημαντικά, αναγκαζόμαστε να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα που μας κρατούν μακριά από τα αγαπημένα μας πρόσωπα - τουλάχιστον ως φυσική παρουσία. Όμως, ακόμα κι έτσι, η ζωή συνεχίζεται και επιβάλλεται να είναι χαρούμενη για τους μικρούς μας φίλους! 

Στην DPAM προσπαθούμε διαρκώς να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας κάνοντας ευκολότερη τη ζωή σας και ευτυχισμένα τα παιδιά. Τώρα, μπορείτε να απολαύσετε μια διαφορετική εμπειρία shopping κάνοντας online αγορές δώρων στο www.dpam.gr. Γρήγορες και εύκολες αγορές, όμορφες και ανθεκτικές συσκευασίες, ταχύτατη παράδοση στο χώρο που επιθυμείτε και αλλαγές ή επιστροφές σε μικρό χρόνο. 

Η λέξη δώρο περιέχει αγάπη, έκπληξη και φροντίδα! Το κουτί δώρου της DPAM για να προκαλέσει αυτά τα συναισθήματα, περιέχει μικρούς θησαυρούς για κάθε παιδί!  

Κύρια συστατικά της συσκευασίας είναι τα ρούχα, τα αξεσουάρ και τα παπούτσια! Συσκευάζονται με χαρτί αφής για να παραμείνουν καθαρά και περιποιημένα μέχρι να φτάσουν σε εσάς. Ακολουθούμε όλους τους κανόνες υγιεινής για να νιώθετε ασφάλεια! Στη συσκευασία ακόμα θα βρείτε μπαλόνια, έξυπνα παιχνίδια και ξυλομπογιές για να ζωγραφίζoυν τα παιδιά. 

Make it more personal! Ξέρετε ότι μπορείτε να συμπεριλάβετε στο δώρο σας  μια προσωποποιημένη ευχετήρια κάρτα; Γράψτε την ευχή για το φίλο / ανιψάκι / εγγονάκι / βαφτιστήρι σας στο ειδικό πεδίο του e-shop και εμείς θα την τυπώσουμε!   

Νέα κουτιά δώρου! Ανανεώσαμε όλες τις συσκευασίες, για να μπορούμε να εγγυηθούμε ασφαλή και εντυπωσιακή παράδοση!  Τα νέα κουτιά είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικά υλικά και μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε ως παιχνίδι, αποθηκευτικό χώρο ή διακόσμηση στο παιδικό δωμάτιο! 

Ένα κουτί δώρου μπορεί να χαρίσει πολλά χαμόγελα!  Από το 2015, η DPAM, στο πλαίσιο της πολυετούς στήριξης που παρέχει στα Παιδικά Χωριά SOS, διαθέτει μέρος των εσόδων από την πώληση  της συσκευασίας, με τη μορφή ρούχων, καλύπτοντας τις ανάγκες των παιδιών του Οργανισμού. 

Διαβάστε εδώ τους τρόπους αποστολής & πληρωμής

Διαβάστε εδώ την πολιτική αλλαγών και επιστροφών  

Μάθετε περισσότερα για την υπηρεσία PICK UP POINT

Δείτε εδώ τις διευθύνσεις των καταστημάτων DPAM σε Ελλάδα & Κύπρο

 

Χριστουγεννιάτικες αγορές στην DPAM!

Πραγματοποιήστε τώρα τις χριστουγεννιάτικες αγορές σας και επιλέξτε ρούχα, παπούτσια & αξεσουάρ για να κάνετε το τέλειο δώρο στα αγαπημένα σας πρόσωπα! Ανακαλύψτε μοναδικά προϊόντα σε σούπερ τιμές και επωφεληθείτε, αφού τώρα μπορείτε να κάνετε αλλαγές και επιστροφές σε διάστημα 60 ημερών από την ημερομηνία αγοράς. Ισχύει σε όλα τα καταστήματα DPAM και στο www.dpam.gr. 

Συσκευάζουμε τα δώρα σας με Αγάπη και Ασφάλεια

Τα δώρα που επιλέγετε από το eshop μας για τα αγαπημένα σας πρόσωπα συσκευάζονται σε όμορφα και ανθεκτικά κουτιά που μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν. Μαζί με τα δώρα σας, τα παιδιά θα παραλάβουν προσωποποιημένη ευχετήρια κάρτα και μικρές εκπλήξεις από εμάς. 

Η DPAM προσφέρει μέρος των εσόδων από την πώληση των κουτιών δώρου στα Παιδικά Χωριά SOS. 

Ακολουθούμε όλους τους κανόνες υγιεινής, για να νιώθετε ασφάλεια εσείς και τα πρόσωπα στα οποία τα προσφέρετε. Τα δώρα σας αποστέλλονται άμεσα στη δική σας διεύθυνση ή στη διεύθυνση που επιθυμείτε να τα προσφέρετε. Αλλαγές ή επιστροφές γίνονται σε διάστημα 60 ημερών από την ημερομηνία αγοράς με την απόδειξη αγοράς ή την κάρτα αλλαγής δώρου. 

#dpam #dpamgreece #autopouagapountapaidia #apopaidisepaidi

Προηγούμενο
Επόμενο
Facebook Istagram Youtube