06 Νοεμβρίου 2020 SHOPPING GUIDE

Πάντα δίπλα σας με σεβασμό & αγάπη

Πάντα δίπλα σας με σεβασμό & αγάπη

Aγαπητοί μας πελάτες,

Σας παρακαλούμε να διαβάσετε τις παρακάτω πληροφορίες για να γνωρίζετε την εμπορική πολιτική που ακολουθούμε στην DPAM καθώς και τις επιλογές που έχετε όταν κάνετε μία online αγορά. Σας υποσχόμαστε ότι προσπαθούμε διαρκώς να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας για να παραλαμβάνετε με ασφάλεια και ταχύτητα τις αγορές και τα δώρα σας. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας και σας ευχόμαστε να είστε υγιείς και να παραμείνετε αισιόδοξοι!

1. Αλλαγές προϊόντων & επιστροφές δώρων γίνονται έως και 60 ημέρες από την ημερομηνία που θα ξαναλειτουργήσουν τα καταστήματα.

2. Αν έχετε στην κατοχή σας δωροκουπόνι αξίας 6 ευρώ, παρατείνεται ο χρόνος λήξης έως και 60 ημέρες από την ημερομηνία που θα ξαναλειτουργήσουν τα καταστήματα.

3. Αν έχετε πιστωτικό (δικαίωμα αγοράς), παρατείνεται ο χρόνος λήξης έως και 60 ημέρες από την ημερομηνία που θα ξαναλειτουργήσουν τα καταστήματα.

4. Αν δεν μπορείτε να κάνετε ηλεκτρονική αγορά μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε τηλεφωνικά στο 210 6090822, Δευτέρα έως Παρασκευή 08.30-18.00 και Σάββατο 09.00-17.00.

5. Για αλλαγές προϊόντων από online παραγγελία δείτε εδώ

6. Για επιστροφή χρημάτων από online παραγγελία δείτε εδώ

7. Αν είστε κάτοχος κάρτας ensemble συνδέστε την κάρτα σας εδώ και δείτε τους πόντους σας εδώ

8. Αν θέλετε να αποκτήσετε κάρτα ensemble δείτε εδώ

9. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το αναβαθμισμένο μας checkout δείτε εδώ

ΑΠΟ ΠΑΙΔΙ ΣΕ ΠΑΙΔΙ
Όσο είναι κλειστά τα καταστήματα δε θα μπορείτε να φέρνετε τα ρούχα που δε χρειάζεστε και να τα αφήνετε στο ξύλινο κουτί μας. Σας παρακαλούμε να τα φυλάξετε και να μας τα παραδώσετε όταν ανοίξουμε για να κάνουμε ευτυχισμένα παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη. Αν είστε κάτοχος δωροκουπονιού αξίας 10 ευρώ, μπορείτε να το εξαργυρώσετε έως και 60 ημέρες από την ημερομηνία που θα ξαναλειτουργήσουν τα καταστήματα.

Προηγούμενο
Επόμενο
Facebook Istagram Youtube