05 Δεκεμβρίου 2020 SHOPPING GUIDE

Τώρα, παραλαμβάνετε σε 24 ώρες!

Τώρα, παραλαμβάνετε σε 24 ώρες!

Η DPAM σε συνεργασία με την εταιρεία ταχυμεταφορών Svuum, σας παρέχει πλέον τη δυνατότητα αυθημερόν παράδοσης των παραγγελιών σας (same day delivery) καθώς και την επιλογή της εγγυημένης παράδοσης την επόμενη μέρα. 

Εφόσον η παραγγελία σας καταχωρηθεί από τις 00:00 μέχρι τις 11:00πμ, εμφανίζεται η επιλογή της αυθημερόν παράδοσης καθώς και η επιλογή εγγυημένης παράδοσης την επόμενη μέρα.Όλες τις υπόλοιπες ώρες εμφανίζεται μόνο η επιλογή της εγγυημένης παράδοσης την επόμενη μέρα. 

Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται καθημερινά 13:00 έως 21:00, από Δευτέρα έως και Σάββατο. 

Η υπηρεσία διατίθεται προς το παρόν για συγκεκριμένα προϊόντα (βάσει διαθεσιμότητας και όγκου) και σε συγκεκριμένους Τ.Κ. του λεκανοπεδίου ΑΤΤΙΚΗΣ (βλ. τον παρακάτω πίνακα). 

Μόλις η παραγγελία σας είναι έτοιμη προς παράδοση, θα ενημερωθείτε με email από την εταιρεία ταχυμεταφορών Svuum πως θα παραλάβετε την ίδια μέρα την παραγγελία σας. Όταν ο οδηγός ξεκινήσει το δρομολόγιο που αφορά της δική σας παραγγελία, θα λάβετε sms με το οποίο μπορείτε να παρακολουθείτε το δρομολόγιο του οδηγού (live tracking) μέχρι να φτάσει στην πόρτα σας. 

Αν δεν είναι εφικτή η παραλαβή της παραγγελίας από εσάς για τον οποιοδήποτε λόγο, δύναται η δυνατότητα μέσω του link που θα λάβετε, του επαναπρογραμματισμού της παράδοσης ή της επικοινωνίας απευθείας με τον οδηγό. Ειδάλλως, παρακαλούμε καλέστε άμεσα στο τηλ. 217-0007717. 

Για παραγγελίες με τρόπο αποστολής “Αυθημερόν Παράδοση με Svuum” υπάρχει μια έξτρα χρέωση 4€.

Για παραγγελίες με τρόπο αποστόλης “Παράδοση την επόμενη ημέρα με Svuum” υπάρχει μια έξτρα χρέωση 2€.

Οι ταχυδρομικοί κώδικες των περιοχών της Αττικής που εξυπηρετούνται με Svuum είναι οι παρακάτω:

Προηγούμενο
Επόμενο
Facebook Istagram Youtube