26 Σεπτεμβρίου 2019 READ

Παίζω και μαθαίνω για την Ανακύκλωση

Παίζω και μαθαίνω για την Ανακύκλωση

Το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου έχουμε ετοιμάσει για εσάς ένα event αφιερωμένο στην ανακύκλωση. Σας περιμένουμε στο MEDITERRANEAN COSMOS, στην κίτρινη πλατεία, από τις 11 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι να παίξουμε στην ECOLAND!

Τι είναι η ECOLAND; Η Ecoland είναι μία χώρα που οι κάτοικοί της ζουν ευτυχισμένοι και καθαροί! Σε αυτήν την χώρα οι κάτοικοι φωνάζουν αντί για καλημέρα, «Καθαρομέρα», αφού το πιο σημαντικό είναι να αναπνέουμε καθαρό αέρα και να είμαστε φρέσκοι και καθαροί όλη μέρα. Ελάτε λοιπόν να γνωρίσετε την κυρία Ανακύκλωση και τον κύριο Καθαρό, με την βοήθεια των οποίων θα παίξουμε πρωτότυπα παιχνίδια μαθαίνοντας παράλληλα τις αξίες της ανακύκλωσης. Το event περιλαμβάνει ένα mini θεωρητικό μάθημα αλλά κυρίως έχει παιχνίδι. Και όλα τα παιχνίδια είναι από υλικά που ανακυκλώνονται! Μαζί μας στο event θα βρίσκεται και η αρκουδίτσα της DPAM, η αγαπημένη μασκότ μικρών και μεγάλων που θα παίξει μαζί με τα παιδιά, θα φωτογραφηθεί μαζί τους και στο τέλος θα μοιράσει μπαλόνια.

Ειδικά για την ημέρα του event και με αφορμή την πρωτοβουλία AΠΟ ΠΑΙΔΙ ΣΕ ΠΑΙΔΙ, προσκαλούμε τους γονείς που έχουν κάνει εκκαθάριση στην καλοκαιρινή ντουλάπα και έχουν εντοπίσει ρούχα που δεν κάνουν πια στα παιδιά τους, να τα φέρουν στο κατάστημα και να τα αφήσουν στα ειδικά ξύλινα κουτιά. Θα τα συλλέξουμε με προσοχή και αγάπη και θα τα παραδώσουμε σε συνεργαζόμενους φορείς ώστε να φτάσουν σε άλλα παιδάκια που βρίσκονται σε ανάγκη.

Σας περιμένουμε!

MEDITERRANEAN COSMOS: 11o χλμ. Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Μουδανιών, 57001 Πυλαία, Τηλ.: 2310477737

Προηγούμενο
Επόμενο
Facebook Istagram Youtube