02 Φεβρουαρίου 2020 STYLE

Νέα συλλογή DPAM SS20

Νέα συλλογή DPAM SS20

Κάθε συλλογή DPAM χαρακτηρίζεται από την ποικιλία σε σχέδια και χρώματα και από την απαράμιλλη ποιότητά της. Η νέα συλλογή για την Άνοιξη 2020 θέλει να σας εντυπωσιάσει! Χρώματα έντονα, με εξωτικά patterns, «αστείους» ήρωες και χιουμοριστικά slogan, μπερδεύονται γλυκά με φρούτα, λουλούδια και ζώα δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα που θα λατρέψουν όλοι οι μικροί μας φίλοι. Οι πούλιες και τα στρας μεταμορφώνουν τα ρούχα σε «μαγικά», ενώ η πολυχρηστικότητα τους θα σας λύσει τα χέρια, αφού μία μπλούζα ή μία φούστα φοριούνται με δύο όψεις.

Αναπόσπαστο κομμάτι της συλλογής είναι τα αξεσουάρ. Ανακαλύψτε κοκαλάκια, λαστιχάκια και κορδέλλες στα ίδια patterns με τα ρούχα, για να κάνετε όμορφους συνδυασμούς. Για τέλειο στυλ και μοναδικές εμφανίσεις επιλέξτε καπέλα, τσάντες και εντυπωσιακά βραχιόλια.

Και βέβαια στην DPAM σας περιμένει μία μεγάλη συλλογή από παπούτσια για όλες τις ώρες της ημέρας και για όλες τις περιστάσεις. Ανακαλύψτε ανάμεσα σε 20 super brands το κατάλληλο παπούτσι για το παιδί σας ή το βαφτιστήρι σας. Δερμάτινα, αθλητικά, για το σχολείο ή την εκδρομή, για το Πάσχα και τα party, το γυμναστήριο, τις βόλτες και την παραλία. Οι shoes experts σας περιμένουν στα καταστήματα και στο τηλεφωνικό μας κεντρο για να σας δώσουν όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να επιλέξετε το ιδανικό παπούτσι που ταιριάζει στο δικό σας παιδί.

Θα τη βρείτε σε όλα τα καταστήματα DPAM και στο dpam.gr

Προηγούμενο
Επόμενο
Facebook Istagram Youtube