25 Φεβρουαρίου 2022 READ

Σκύλος για...σπίτι!

Σκύλος για...σπίτι!

Ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου, είτε μικρός είτε μεγάλος. Για ένα παιδί μάλιστα η συνύπαρξη έχει εξαιρετικά οφέλη! Αν έχετε πάρει λοιπόν τη μεγάλη απόφαση να φέρετε ένα νέο μέλος μέσα στο σπίτι θα πρέπει να αναζητήσετε ένα σκύλο για...σπίτι! Διαλέξτε τον κατάλληλο σκύλο για εσάς με βάση τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της κάθε ράτσας.

Για ταξιδιάρικες οικογένειες: 

Border Collie: Aθλητικός και πανέμορφος. Θα σας ακολουθεί παντού...

Labrador Retriever: Η πιο δημοφιλής ράτσα παγκοσμίως, κυρίως λόγω της αγάπης της για τους εξωτερικούς χώρους και την ευγενική και παιχνιδιάρικη προσωπικότητά της.

Για σπιτόγατους: 

Bulldog: Μη σας ξεγελά η άγρια όψη του λατρεύει τα παιδιά. Είναι τόσο καλόβολο που είναι ιδανικό για εσωτερικούς χώρους.

Pug: Παιχνιδιάρικη, αγαπησιάρικη και έτοιμη να σας ευχαριστήσει, αυτή η ράτσα λατρεύει την ανθρώπινη συντροφιά και απαιτεί ελάχιστη άσκηση ημερησίως.

Για όσους υποφέρουν από αλλεργίες:

Πορτογαλικό Water Dog: Η ράτσα έγινε γνωστή από το σκύλο του προέδρου Obama, τον Bo. Είναι πιστά και χρειάζονται έντονη άσκηση καθημερινά.

Maltese: Είναι γνωστό ως το σκυλί με τους καλύτερους τρόπους. Ακόμα και η παιχνιδιάρικη διάθεσή του το κάνει ιδανικό για οικογένειες με μικρά παιδιά.

Για μικρούς χώρους: 

Yorkshire Terrier: Η ράτσα του τύπου "toy" είναι ιδανική για διαμέρισμα. Αν ψάχνετε μια μεγάλη προσωπικότητα σε μικρό πακέτο, θα τη βρείτε στο Yorkshire.

Φωτογραφία: Hannah Lim / Unsplash

Προηγούμενο
Επόμενο
Facebook Istagram Youtube