17 Σεπτεμβρίου 2020 STYLE

Ξεφυλλίστε το νέο κατάλογο Back To School

Ξεφυλλίστε το νέο κατάλογο Back To School

Η φθινοπωρινή συλλογή της DPAM έφτασε στα καταστήματα και στο www.dpam.gr για να σας προσφέρει λύσεις και προτάσεις για την επιστροφή στο σχολείο.

Μία μεγάλη συλλογή, η οποία ανανεώνεται τακτικά, από ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε ώρα και δραστηριότητα της ημέρας, και πάντα με τη μοναδική ποιότητα της DPAM! Basic κομμάτια όπως φόρμες, ζακέτες και κολάν θα προσφέρουν άνεση στις εξωσχολικές δραστηριότητες και θα προσθέσουν χρώμα και όμορφη διάθεση στη ρουτίνα του σχολείου. Πρακτικά, πολυμορφικά ρούχα 2 όψεων, που αγάπησαν όλες οι μανούλες, επιστρέφουν και φέτος σε μεγαλύτερη ποικιλία για να σας λύσουν τα χέρια!

Μια μεγάλη γκάμα από αξεσουάρ για το σχολείο σας περιμένει, για να καλύψουμε τους απαιτητικούς μικρούς fashionistas που θέλουν να έχουν την πιο cool τσάντα γεμάτη αξεσουάρ. Ανακαλύψτε σακίδια πλάτης και lunch boxes Parkland, Penny Scallan και SunnyLife σε μαγικά σχέδια και χρώματα που ξεχωρίζουν. Παγούρια και θερμός Penny Scallan, Chilly’s, A Little Lovely Company και Munchkin με φοβερές φιγούρες, φρούτα και γκλίτερ που θα λατρέψουν όλα τα παιδιά.

Απαραίτητα αξεσουάρ φέτος στο σχολείο θα είναι και η μάσκα με το αντισηπτικό, έτσι η DPAM έχει τη λύση και εδώ! Σε όλα τα καταστήματα θα βρείτε υφασμάτινες μάσκες, ελληνικής παραγωγής, σε πρωτότυπα παιδικά σχέδια που ανανεώνονται συχνά. Τα αντισηπτικά χεριών διατίθενται σε διάφορα αρώματα και σχέδια ενώ βγαίνουν στην πρακτική μορφή μπρελόκ για να μπορεί το παιδί να το κρεμάει στην τσάντα ή στο παντελόνι του και να το έχει συνεχώς εύκαιρο.

H ανησυχία του γονέα κάθε Σεπτέμβρη ίδια: «Τί παπούτσια θα πάρω φέτος για το παιδί;». Στην DPAM θα βρείτε τη μεγαλύτερη συλλογή από αθλητικά και casual παπούτσια που θα κλέψουν την καρδιά κάθε παιδιού. Πάνω από 20 μεγάλα brands καλύπτουν όλες τις ανάγκες και όλες τις ηλικίες, από τα πρώτα βήματα έως την παιδική ηλικία. Είτε δίνετε έμφαση στο σχέδιο, είτε στην τεχνολογία, είτε και στα δύο, η ποικιλία σίγουρα θα σας ικανοποιήσει. Οι Shoes Experts της DPAM βρίσκονται σε όλα τα καταστήματα, ώστε να σας βοηθήσουν να διαλέξετε τα κατάλληλα παπούτσια για το σχολείο και τις αθλητικές δραστηριότητες του παιδιού σας.

Όλα αυτά θα τα βρείτε συγκεντρωμένα στο νέο μας κατάλογο.

 

 

 

 

Προηγούμενο
Επόμενο
Facebook Istagram Youtube