10 Απριλίου 2022 STYLE

Πασχαλινά Δώρα για Παιδιά

Πασχαλινά Δώρα για Παιδιά

Η DPAM είναι ο παράδεισος του νονού και της νονάς! Ανακαλύψτε μοναδικά ρούχα, αξεσουάρ και παπούτσια για να χαρίσετε στο βαφτιστήρι σας. Χαρίστε χαμόγελα στα παιδιά επιλέγοντας υπέροχα σύνολα που ξεχωρίζουν.

Τα φορέματα πρωταγωνιστούν ως επιλογή για κορίτσια. Συνδυάστε τα με ζακέτες και χαρούμενα αξεσουάρ για εντυπωσιακές εμφανίσεις. Για τα αγόρια, επιλέξτε πουκάμισο ή μπλούζα και συνδυάστε με παντελόνι ή βερμούδα για να δημιουργήσετε super σύνολα. Τα παπούτσια αποτελούν πάντα την τέλεια αγορά δώρου!

Στην DPAM θα βρείτε 20 super brands για να επιλέξετε το κατάλληλο για το παιδί σας. Και βέβαια, συνδυάζουμε το δώρο με παιδική λαμπάδα από τα ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS σε 6 μοναδικά σχέδια και σπουδαίο κοινωνικό μήνυμα, αφού χαρίζοντας μια λαμπάδα των ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΩΡΙΩΝ SOS ενισχύετε το έργο του Οργανισμού.

Ό,τι δώρο και αν επιλέξετε στην DPAM, θα το λάβετε σε υπέροχη συσκευασία δώρου για να εντυπωσιάσετε το βαφτιστήρι σας. Και βέβαια, εφόσον χρειαστεί αλλαγή, έχετε 60 ημέρες μπροστά σας για να την πραγματοποιήσετε. Εάν επιλέξετε να κάνετε online αγορά δώρου, αυτό θα φτάσει στον μικρό παραλήπτη σε 1-3 ημέρες, είτε στο σπίτι ή στο χώρο που θα επιλέξετε. Πασχαλινές αγορές στην DPAM σημαίνει χαρά για μικρούς και μεγάλους!

Προηγούμενο
Επόμενο
Facebook Istagram Youtube