01 Ιανουαρίου 1900 READ

Λαμπάδες για καλό σκοπό

Λαμπάδες για καλό σκοπό

Λαμπάδες για καλό σκοπό

 

DPAM x Παιδικά Χωριά SOS

Για άλλη μια χρονιά , η οικογένεια της DPAM στηρίζει έμπρακτα το έργο των Παιδικών Χωριών SOS, προσφέροντας και αυτό το Πάσχα, τη δυνατότητα αγοράς εορταστικών λαμπάδων, συμβάλλοντας με αυτόν τον συμβολικό τρόπο στην κάλυψη μέρους των αναγκών του Οργανισμού.

 

ΟΛΑ τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες των Παιδικών Χωριών SOS.

Σε όλα τα φυσικά καταστήματα DPAM και στο dpam.gr υπάρχει μια μεγάλη γκάμα από πασχαλινές λαμπάδες σε όμορφα σχέδια και χρώματα που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι.

Κάθε λαμπάδα έρχεται μέσα σε ένα εντυπωσιακό χρωματιστό κουτί και όλες είναι διακοσμημένες με όμορφα σχεδιάκια που θα λατρέψουν τα παιδιά.

Φέτος, δεν αγοράζουμε απλά μια λαμπάδα! Με την αγορά μας προσφέρουμε χαρά στα παιδιά και στις οικογένειες που υποστηρίζουν τα Παιδικά Χωριά SOS σε όλη την Ελλάδα.

 

Μια μικρή πράξη αγάπης από όλους εμάς για τα παιδιά!

 

 

Πασχαλινή Λαμπάδα ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS Μονόκερος  Πασχαλινή Λαμπάδα ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS Μονόκερος

 

Τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος είναι μέλος του Διεθνούς Οργανισμού SOS Childrens Villages International, που λειτουργεί σε 136 χώρες, με σκοπό την προστασία παιδιών που στερούνται ή κινδυνεύουν να στερηθούν τη φροντίδα των βιολογικών τους γονιών. Παράλληλα, βοηθάνε οικογένειες σε κρίση να δημιουργήσουν ένα περιβάλλον φροντίδας και ασφάλειας, ώστε κάθε παιδί να μεγαλώνει με αγάπη και σεβασμό.

Στην Ελλάδα λειτουργούν 4 Παιδικά Χωριά SOS, 1 Παιδικό Ξενώνα SOS, 2 Προγράμματα Αυτονόμησης Νέων Ενηλίκων, 10 Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας και 6 Κέντρα Μαθησιακής και Παιδαγωγικής Υποστήριξης.

 

 

Πασχαλινή Λαμπάδα ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS Πειρατής  Πασχαλινή Λαμπάδα ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS Λιοντάρι

 

Στήριξε και εσύ τα Παιδικά Χωριά SOS αγοράζοντας μια λαμπάδα στα καταστήματα DPAM & στο dpam.gr!

 

 

Προηγούμενο
Facebook Istagram Youtube