22 Μαρτίου 2020 READ

Η δική σας Χρονοκάψουλα

Η δική σας Χρονοκάψουλα

Οι μέρες θα περνάνε και το #ΜένουμεΣπίτι θα παίρνει άλλη έννοια και άλλη αξία! Γιατί όλο αυτό θα είναι κάποια στιγμή μια κακή ανάμνηση. Όμως ακόμα και έτσι θα έχετε δημιουργήσει τις δικές σας μοναδικές αναμνήσεις για τις οποίες θα μιλάτε όταν όλο αυτό περάσει. Αν όλα αυτά που ζείτε με τους δικούς σας ανθρώπους κάτω από αυτές τις συνθήκες, τα συναισθήματα που μοιράζεστε, δεν είναι μοναδικές στιγμές, τότε τι είναι;

Τη φράση "θυμάσαι τότε που..." θα την πούμε πολλές φορές στο απώτερο μέλλον. Φυλάξτε λοιπόν αυτές τις στιγμές από την τωρινή καθημερινότητα που είστε όλοι μαζί σπίτι, όλα αυτά τα μοναδικά συναισθήματα σαν θησαυρό πολύτιμο και αποτυπώστε τα σε σημειώματα και σε ζωγραφιές που θα φτιάξουν τα παιδιά σας. Μπορεί ακόμα να είναι και κάποιο αντικείμενο που θα θέλατε ενδεχομένως να φυλάξετε, μια οικογενειακή φωτογραφία ή ένα μήνυμα για το μέλλον.

Διαλέξτε λοιπόν ένα κουτί, μεγάλο κατά προτίμηση. Ιδανικά θα μπορούσε να είναι ένα κουτί παπουτσιών και διακοσμείστε το με τη βοήθεια των παιδιών. Τοποθετήστε το κάπου στο σπίτι για ένα εύλογο χρονικό διάστημα για να το ανανεώνεται και μετά φυλάξτε το ορίζοντας πότε θα θέλατε να το ανοίξετε. Μπορεί να είναι ένας χρόνος μετά! Ακόμα και αν είναι δύσκολο να φανταστείτε πως θα είναι ο κόσμος μας ένα χρόνο μετά το ζητούμενο είναι ότι εσείς θα έχετε το δικό σας μικρό πολύτιμο θησαυρό από αναμνήσεις μοναδικές που τίποτα δεν θα μπορεί να τις διαβρώσει ή να τις χαλάσει γιατί θα είναι αναμνήσεις καρδιάς!

Φωτογραφία: Jonathan Borba / Unsplash

Προηγούμενο
Επόμενο
Facebook Istagram Youtube