01 Απριλίου 2022 READ

Πρωταπριλιά

Πρωταπριλιά

Πρωταπριλιά σήμερα και μπορεί η ζωή μας να απέχει πολύ από τα παραμύθια, σε μικρούς και μεγάλους όμως μέσα μας ξυπνάει κάτι.. από Πινόκιο. Η ημέρα αυτή είναι η αγαπημένη των παιδιών γιατί μπορούν να πουν ελεύθερα τα μικρά ή τα μεγάλα ψέματά τους και να κάνουν διάφορες πλάκες, με «θύματα» εμάς τους γονείς. Φάρσες και ψέματα έχουν την τιμητική τους.

Σαν μικροί Πινόκιο, τα παιδιά μέρες πριν ετοιμάζουν και επινοούν διάφορα εύστοχα μικροψεματάκια που θα πουν για να γελάσουν με τους άλλους. Σε ποιο παιδί λοιπόν δεν αρέσει η Πρωταπριλιά; "Θύτες" κ "θύματα" των αθώων ψεμάτων ή των αστείων φαρσών που θα σκαρώσετε μεταξύ σας αφιερώστε χρόνο και ιδανικά διαβάστε τιμής ένεκεν το παραμύθι του Πινόκιο. Συζητήστε με τα παιδιά και με τη βοήθεια του παραμυθιού βάλτε τα να αναρωτηθούν και να συνειδητοποιήσουν γιατί κάποιες φορές μπορεί να λένε ψέματα.

Ποιος καλύτερος τρόπος να μάθετε στα παιδιά τη σπουδαιότητα του να λένε την αλήθεια! Eυχηθείτε μεταξύ σας " Καλό μήνα!" και με αστείρευτη αίσθηση χιούμορ διασκεδάστε με τα παιδιά σας. Κάντε πλάκες! Διώξτε το άγχος, το στρες, την κατάθλιψη και δώστε ένα άλλο τόνο στην καθημερινότητά σας. Σκαρφιστείτε απίστευτες φάρσες για να κάνετε στα παιδιά σας αλλά και μεταξύ σας και γελάστε οικογενειακώς! Καλή Πρωταπριλιά και Καλή διασκέδαση!

Προηγούμενο
Επόμενο
Facebook Istagram Youtube