12 Μαΐου 2019 READ

Χρόνια πολλά μαμά!

Χρόνια πολλά μαμά!

Στις 12 Μαΐου γιορτάζουμε τη μαμά μας! Η μέρα αυτή είναι σημαντική και ο μπαμπάς παρέα με τα παιδιά ετοιμάζουν εκπλήξεις ή κάποιο μικρό, συμβολικό δώρο για να την ευχαριστήσουν. Παρακάτω θα δούμε μερικές όμορφες και οικονομικές ιδέες για δώρα που μπορείτε να χαρίσετε ώστε να κάνετε τη μέρα αυτή ξεχωριστή.

Ένα μπουκέτο λουλούδια. Ιδανική πρόταση είναι τα τριαντάφυλλα, σε ροζ χρώμα, που συμβολίζουν συναισθήματα, όπως χαρά και θαυμασμό. Άλλα λουλούδια είναι οι μαργαρίτες, τα λίλιουμ και οι πανσέδες.

Μια ζωγραφιά με αφιέρωση. Και η καρδιά της μανούλας θα λιώσει από χαρά και αγάπη. 

Μία επίσκεψη στο κομμωτήριο. Είναι το ιδανικό δώρο για μία μητέρα, ειδικά αν δεν έχει χρόνο τις υπόλοιπες ημέρες. Κλείστε μαζί με το παιδί σας ένα ραντεβού στο κομμωτήριο που θα την ανανεώσει τόσο εξωτερικά, όσο και εσωτερικά.

Μία οικογενειακή φωτογραφία. Κλασικό δώρο, με συναισθηματική αξία που θα κάνει τη σύζυγο και μητέρα χαρούμενη. 

Οικογενειακή βόλτα. Μέρα γιορτής και οι βόλτες είναι απαραίτητες! Ολοκληρώστε την έξοδό σας στο αγαπημένο της εστιατόριο. Ιδανικά ένα καλό φαγητό και η οικογενειακή ατμόσφαιρα θα ναι δύο συστατικά που θα την χαροποιήσουν ιδιαίτερα.

Ό,τι και να επιλέξετε το μόνο σίγουρο είναι ότι θα την ικανοποιήσετε και το χαμόγελο που θα δείτε ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της θα είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή για εσάς και τα παιδιά σας.

Προηγούμενο
Επόμενο
Facebook Istagram Youtube